Emsibeth Cosmetics Profesional

Despre noi

natural-cosmetic-products-desk

Emsibeth Cosmetics Profesional

Despre noi

După examinarea alternativelor Am decis să venim cu o nouă abordare

Deoarece femeia de astăzi este mai atentă la produsele care protejează cel mai bine sănătatea, astfel încât, laboratoarele de cercetare Emsibeth vin în întâmpinarea stiliștilor și a clienților, cu produse unice pentru un coafor modern, cu o gamă variată de produse de styling și vopsele de păr, pe bază de apă termală, vopsele care nu conțin amoniac sau cu un grad foarte scăzut, cu micropigmenți esențiali de ultimă generație, acid oleic, ceramide, panthenol si extracte din fructe; tratamente profesionale ce protejează, repară și refac fibra capilară, tratamente de regenerare în profunzime, îmbogățite cu proteine hidrolizate din grâu și cheratină, tratamente inovative de îndreptare de lungă durată.

Emsibeth Cosmetics Profesional

ProLifeConcept

Ne-am propus să devenim Partenerul tău de încredere

ProLifeConcept este furnizorul tău de produse cosmetice profesionale. Suntem importatori și distribuitori de echipamente și consumabile pentru saloane de înfrumusețare din România și reprezentanți ai unor branduri renumite la nivel mondial. Scopul eforturilor noastre este de a le oferi clienților produse conform celor mai noi tendințe și de cea mai înaltă calitate.

skincare-product-with-natural-leaves-and-tree-bark-
serum-with-herbal-extracts-for-skincare-flat-lay-minimalism-e1668423723315-800x800

Emsibeth Cosmetics Profesional

Clienții noștri

Clienții noștri vor alege tot timpul Produse profesionale & premium

Acestea respectă standardele de siguranță și igienă, conțin concentrații mari de substanțe hrănitoare, ingrediente speciale, atent alese și studiate pentru performanțele lor ridicate, iar raportul calitate-preț este unul excelent. Colecțiile de produse ProLifeConcept sunt o alegere inspirată pentru saloanele de înfrumusețare. Garantăm calitatea produselor comercializate, aici fiind prezentată o gamă largă, de la produse pentru păr, cosmetică, precum și instrumente de coafat, mobilier de salon și alte accesorii auxiliare.