Shopping Cart

Asistență plasare comenzi: 0371 021 112

Livrare în 1-2 zile lucrătoare cu FAN Courier

Termeni & Condiții

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii si condițiile de utilizare a site-ului www.prolifeconcept.ro


Site-ul www.prolifeconcept.ro este un magazin online, proprietate a firmei SC PRO LIFE CONCEPT SRL, cu sediul social în Bacău, str.9 Mai nr. 54, sc. A, et. 3, ap. 10, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J04/448/2016 și orice produs din magazinul nostru poate fi achiziționat doar prin intermediul comenzii direct pe website. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, recomandăm citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Prin accesarea website-ului utilizatorul acceptă acești termeni și condiții. Accesarea și utilizarea acestui website presupune că se asumă riscul și responsabilitatea totală pentru utilizarea sa. SC PRO LIFE CONCEPT SRL își asumă dreptul de a face modificari oricând fără anunț prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Folosirea în continuare a serviciilor www.prolifeconcept.ro înseamnă acceptarea modificărilor aduse de către firma noastră SC PRO LIFE CONCEPT SRL.

Întregul conținut al acestui site www.prolifeconcept.ro: produse, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date, este proprietatea SC PRO LIFE CONCEPT SRL și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul firmei SC PRO LIFE CONCEPT SRL SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

ATENȚIE! Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.prolifeconcept.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între firma noastra și clienți, se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor de pe teritoriul României .

Retur produse:

Clientul are dreptul de a returna produsul în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea acestuia.
O.G. nr. 130/2000 si Legea 51/2003.

Clientul are obligația de a anunța pe mail la adresa: info@prolifeconcept.ro intenția de retur precum și motivul pentru care se returnează produsul comandat.

Clientul poate cere returnarea integrală a contravalorii produsului, schimbarea acestuia sau achiziționarea altor produse din magazin. Oricare dintre variantele alese acestea sunt acceptate doar dupa primirea produselor, verificarea integrității acestora și a condițiilor de retur.

Returul produselor se face la adresa de contact@prolifeconcept.ro

Toate costurile de retur sunt suportate integral de către client. Excepție fac doar produsele care s-au livrat eronat. În acest caz toate cheltuielile sunt suportate de vânzător.

ATENTIE!
Produsele care nu respectă forma în care ele au fost trimise, produsele care au fost desfăcute sau testate nu se acceptă la retur.
Returul trebuie însoțit de factura de primire.
Fiind de acord cu aceste Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Te mai așteptăm pe la noi cu cea mai mare plăcere și data viitoare! Suntem siguri ca vei reveni!


Echipa,
Pro Life Concept

TRANSPORT GRATUIT

Peste 150 Lei facem cinste!

RETURNARE PRODUSE

Ai la dispoziție 14 zile să te decizi

VÂNZARE ASISTATĂ

De la pricepuți pentru pasionați!

GAMĂ VARIATĂ

O selecție incredibilă în stoc!