Ro.ial Ceară elastica Aloe Vera 1 kg Vezi mai mare

Ro.ial Ceară elastica Aloe Vera 1 kg

CER2159

[M] 12 persoane vizualizează acum acest produs.
[M] Cumpără de încă 113 Lei și beneficiezi de LIVRARE GRATUITĂ!

Ceară epilat tradițională discuri cu Aloe Vera la punga de 1 kg, refolosibilă 

Mai multe detalii

37,00 leiÎn stoc
tva inclus

Livrare Rapida Ro.ial Ceară elastica Aloe Vera 1 kg
Livrare Rapida
Transport Gratuit Ro.ial Ceară elastica Aloe Vera 1 kg
Transport Gratuit la comenzi de peste 150 Lei
Produs Profesional Ro.ial Ceară elastica Aloe Vera 1 kg
Produs Profesional
Retur Garantat pentru Ro.ial Ceară elastica Aloe Vera 1 kg
Retur Garantat
Cantitate 1kg

Ceară epilat tradițională discuri cu Aloe Vera la punga de 1 kg, refolosibilă 

DESCRIERE:

Ceară epilat tradițională naturală ambalaj de 1kg. Ceara de epilat discuri este fabricată după o rețetă benefică oricarui tip de piele, ceara foarte rezistentă refolosibilă. Aceasta este o noua formula cu extract natural de aloe vera, ceara vine în formă de discuri, asfel făcând foarte ușoară manipularea ei.

Acasta este unul dintre cele mai utilizate produse de către cosmeticiene, deorece se potrivește în cazul tuturor tipurilor de ten. Ceara este foarte maleabilă și foarte calitativă. De asemenea este foarte ușor de utilizat.

Ceara se aplică pe piele cu ajutorul spatulelor de cosmetică, după ce este testată să ajungă la o temperatură suportabilă. Ceara se încălzește timp de cca 20 minute în încălzitoarele și decantoarele speciale pentru ceara tradițională. Se recomandă aplicarea cerii în sensul de creștere al firului de păr, ca mai apoi extragerea împreună cu pilozitatea să se facă în sensul opus creșterii firului de păr. Nerespectând aceste lucruri riscați să provocați arsuri considerabile, iar extragerea cerii în direcții și modalități greșite poate să ducă la vânătăi și răni serioase.

După epilare se recomandă masarea pielii cu uleiuri speciale, deoarece toți porii sunt deschiși iar pielea foarte inflamată. Uleiul se recomandă pentru calmarea pielii, relaxarea persoanei dar și curățare cu mare ușurință a rezidurilor de ceară rămase pe suprafața pielii.

Produs fabricat in ITALIA, Roial!

30 alte produse in aceeasi categorie: