Shopping Cart

Asistență plasare comenzi: 0749451162

Livrare în 1-2 zile lucrătoare cu FAN Courier, DPD Curier, Same Day Curier

Despre noi

Povestea noastră

ProLifeConcept este un brand ce vine cu o nouă viziune și abordare asupra domeniului BEAUTY.

După examinarea alternativelor

Am decis să venim cu o nouă abordare

Deoarece femeia de astăzi este mai atentă la produsele care protejează cel mai bine sănătatea, astfel încât, laboratoarele de cercetare Emsibeth vin în întâmpinarea stiliștilor și a clienților, cu produse unice pentru un coafor modern, cu o gamă variată de produse de styling și vopsele de păr, pe bază de apă termală, vopsele care nu conțin amoniac sau cu un grad foarte scăzut, cu micropigmenți esențiali de ultimă generație, acid oleic, ceramide, panthenol si extracte din fructe; tratamente profesionale ce protejează, repară și refac fibra capilară, tratamente de regenerare în profunzime, îmbogățite cu proteine hidrolizate din grâu și cheratină, tratamente inovative de îndreptare de lungă durată.

Ne-am propus să devenim

Partenerul tău de încredere

ProLifeConcept este furnizorul tău de produse cosmetice profesionale. Suntem importatori și distribuitori de echipamente și consumabile pentru saloane de înfrumusețare din România și reprezentanți ai unor branduri renumite la nivel mondial. Scopul eforturilor noastre este de a le oferi clienților produse conform celor mai noi tendințe și de cea mai înaltă calitate.

Clienții noștri vor alege tot timpul

Produse profesionale & premium

Acestea respectă standardele de siguranță și igienă, conțin concentrații mari de substanțe hrănitoare, ingrediente speciale, atent alese și studiate pentru performanțele lor ridicate, iar raportul calitate-preț este unul excelent. Colecțiile de produse ProLifeConcept sunt o alegere inspirată pentru saloanele de înfrumusețare. Garantăm calitatea produselor comercializate, aici fiind prezentată o gamă largă, de la produse pentru păr, cosmetică, precum și instrumente de coafat, mobilier de salon și alte accesorii auxiliare.

Împreună cu partenerii noștri îți vom oferi

Servicii de calitate superioară

ProLife Concept, este distribuitor exclusiv al produselor Emsibeth Cosmetics Spa din Italia, și ne dedicăm țelului de a oferi un program plin de idei și propuneri de afaceri inovatoare pentru stiliștii care se axează pe calitate superioară.

TRANSPORT GRATUIT

Peste 150 Lei facem cinste!

RETURNARE PRODUSE

Ai la dispoziție 14 zile să te decizi

VÂNZARE ASISTATĂ

De la pricepuți pentru pasionați!

GAMĂ VARIATĂ

O selecție incredibilă în stoc!