Shopping Cart

Asistență plasare comenzi: 0749451162

Livrare în 1-2 zile lucrătoare cu FAN Courier, DPD Curier, Same Day Curier

Cum returnez?

Returul produselor se acceptă conform termenilor și condițiilor menționați pe pagina Termeni & condiții și sunt în conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative:

Produsele care fac obiectul comenzilor încheiate online, pot fi returnate, fără invocarea vreunui motiv într-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suportă alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile calendaristice începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Vă recomandăm păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrității produselor (cutie, palet, ladă,etc.).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

ProLifeConcept va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maxim 14 zile calendaristice) de la data informării ProLifeConcept de către Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract și acceptarea returului.

ProLifeConcept va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat, în cazul în care ProLifeConcept nu s-a oferit să recupereze el însuși produsul (se va luă data cea mai recentă). Formularul de retur e un model și nu e obligatoriu. Conform OUG 34/2014, clientul trebuie să furnizeze datele necesare returnării. Clientul înțelege odată ce a completat formularul de retur, acesta accelerează procesul de retur.

Completează formularul de retur aici

TRANSPORT GRATUIT

Peste 150 Lei facem cinste!

RETURNARE PRODUSE

Ai la dispoziție 14 zile să te decizi

VÂNZARE ASISTATĂ

De la pricepuți pentru pasionați!

GAMĂ VARIATĂ

O selecție incredibilă în stoc!