DESPRE NOI

 

Pro Life Concept este furnizorul tău de produse cosmetice profesionale. Suntem importatori și distribuitori de echipamente și consumabile pentru saloane de înfrumusețare din România și reprezentanți ai unor branduri renumite la nivel mondial. Scopul eforturilor noastre este de a le oferi clienților produse conform celor mai noi tendințe și de cea mai înaltă calitate.

Acestea respectă standardele de siguranță și igienă, conțin concentrații mari de substanțe hrănitoare, ingrediente speciale, atent alese și studiate pentru performanțele lor ridicate, iar raportul calitate-preț este unul excelent. Colecțiile de produse Pro Life Concept sunt o alegere inspirată pentru saloanele de înfrumusețare. Garantăm calitatea produselor comercializate, aici fiind prezentată o gamă largă, de la produse pentru păr, cosmetică, precum și instrumente de coafat, mobilier de salon și alte accesorii auxiliare.

Pro Life Concept, ca și distribuitor exclusiv al produselor Emsibeth Cosmetics Spa din Italia, se dedică țelului de a oferi un program plin de idei și propuneri de afaceri inovatoare pentru stiliștii care se axează pe calitate superioară.

Pro Life Concept vine cu o nouă viziune și abordare asupra domeniului beauty. Femeia de astăzi este mai atentă la produsele care protejează cel mai bine sănătatea, astfel încât, laboratoarele de cercetare Emsibeth vin în întâmpinarea stiliștilor și a clienților, cu produse unice pentru un coafor modern, cu o gamă variată de produse de styling și vopsele de păr, pe bază de apă termală, vopsele care nu conțin amoniac sau cu un grad foarte scăzut, cu micropigmenți esențiali de ultimă generație, acid oleic, ceramide, panthenol si extracte din fructe; tratamente profesionale ce protejează, repară și refac fibra capilară, tratamente de regenerare în profunzime, îmbogățite cu proteine hidrolizate din grâu și cheratină, tratamente inovative de îndreptare de lungă durată. De asemenea, Thermal este singura gamă de tratament ce include apă termală fără sles, sulfați sau parabeni, creată să acționeze într-o manieră specifică asupra anomaliilor, oferind beneficii cosmetice de cea mai înaltă calitate cu fiecare aplicare.

PORTOFOLIUL DE PRODUSE PRO LIFE CONCEPT 


Portofoliul Pro Life Concept este alcătuit din produse ale unor nume recunoscute pe piața internațională de cosmetică, îngrijire, coafură și beauty. Astfel, îți punem la dispoziție soluții profesionale de înaltă calitate pentru salonul tău, indiferent că ești la început sau dorești să-ți reînnoiești stocul de produse. 

Principalii colaboratori ai noștri sunt:

- produse de colorare, îngrijire, styling și cosmetice pentru păr și piele, Emsibeth Cosmetics;
- aparatură și mobilier pentru coafură și frizerie Ceriotti;
- echipamente electrice si accesorii pentru saloane de coafură și frizerie Sinelco;
- produse de unică folosință, aparatură șiconsumabile pentru epilare cu ceară, Ro.ial.

Din magazinul nostru, pot cumpara atât persoanele fizice, cât și cele juridice. Cosmeticele profesionale Emsibeth și Roial pot fi folosite, cu rezultate excelente, atât acasă, cât și în saloanele de înfrumusețare.

Pentru saloanele de înfrumusețare și persoanele fizice autorizate, avem oferte speciale. Dacă doriți detalii, vă rugăm să trimiteți un mail, care să conțină datele fiscale ale firmei dumneavoastră, la adresa de email prolifeconcept@gmail.com

Bucurați-vă de calitățile unor produse excepționale, la prețuri excelente! Vă mulțumim pentru interesul acordat produselor noastre!